General

De beste haarschaar voor lang haar

Kappersschaar 13cm - Roestvrijstaal - Haarschaar | bol.com

Hier zijn onze aandelen van de meest populaire kapsels dit jaar

Kort kapsel voor lang haar

Voor degenen die lang haar hebben, kan een kort kapsel een heel gelukkig moment zijn, vooral wanneer je in een kantoor werkt waar je iedereen recht in je gezicht kijkt en niet naar hun haar. De reden dat de meeste salons niet geschikt zijn om vrouwen met lang haar toe te laten, is omdat de meeste vrouwen hun lange haar niet uit willen doen, en ze willen hun haar meestal niet uit als ze zich klaarmaken voor een belangrijke gebeurtenis, zoals een bruiloft of een sollicitatiegesprek. De meeste salons zijn veel te riskant met hun strikte en vastberaden vrouwenbeleid.

Wie kan er geen kort kapsel dragen?

De meeste kapsalons zijn niet geschikt voor het korte haar, omdat ze de lengte tussen de oren op een bepaalde lengte vereisen. De meeste kapsels die moeten worden geknipt, zien er het beste uit bij een volledig vrouwelijke klant, omdat het lange haar aan de achterkant gemakkelijk in een knot of bob kan worden gedragen, waarbij het ontbrekende haar aan de achterkant of in de onderste regionen van de oma eruit valt en zichtbaar wordt. Als uw haar echter kort is, is een kort kapsel wellicht het meest geschikt voor u, vooral als u een professional bent en uw pak of overhemd geperst moet worden. De optimale lengte voor je korte haar is iets tussen je kin en je wenkbrauwen, maar dit hangt af van je gezichtsvorm.

Hoe krijg je een goed kapsel bij een kapsalon die geschikt is voor lang haar:

Lang haar moet op een zeer traditionele manier worden opgepakt en dit kan alleen worden bereikt met de hulp van een professionele kapper, aangezien niemand dit met succes voor u zou kunnen doen. Je haar moet gladgestreken worden met een ronde borstel, en het haar moet veranderd worden van het zeer losse, ontspannen haar dat het bij de kruin is, naar een meer dynamische, gedempte look met behulp van de droge methode. Houd je haar niet te lang op één plek; werk liever vanuit de punten naar buiten.

Als je besluit om je haar te laten knippen bij je plaatselijke salon, wees dan heel voorzichtig dat de kapper je haar heel voorzichtig heeft geknipt en dat de schaar niet te scherp is. Zoek een kapper met jarenlange ervaring en vertrouw op zijn/haar expertise.

Dameshaar moet netjes zijn, zonder losse haren, tenzij je ze onlangs hebt geplukt. Vliegende haren staan ​​vaak bekend als "aoilchie" en zijn nooit prettig om naar te kijken, vooral niet op de kruin. Als dit je probleemgebied is, vraag dan een goede kapper om je de strakste knipbeurten te geven, en een goede haarschaar.

The hair stylist should use the best hair scissors she could find. These will not be cheap scissors, but will provide you with very high results. The stylist should know exactly what she is doing, and be able to gauge what kind of hair she needs. The stylist may need to take a course on hair designing, or at least a very quick and rigorous training, before she could achieve what you want. The good news is that if you want a very good hair cut, hair scissors are not that hard to find. You will probably have to pay slightly more than a pair of good hair scissors in a cut-rate store.

Trims people use can make or break a cut, and the small point on the blade of the scissors is not enough to do the job. The stylist should know exactly what the client wants, and needs, or else risks looking like a hairdresser rather than a stylist. If the worst thing that could happen is that your client leaves with a dilemma, then the hair stylist should be able to find a way to satisfy his/her customer, or at least, make the decision easier for him/her.

Als je denkt dat je kapper je verkeerd traint, of als je niet het haar krijgt dat je nodig hebt van je kapper, dan zijn er altijd manieren om een ​​nieuwe te vinden. Er zijn ongetwijfeld genoeg gepensioneerde stylisten die gaten hebben opgevuld of je haar correct hebben geproportioneerd. Je hebt misschien een stylist in je leven als je in een grote stad woont, of een groot warenhuis, of een kapsalon in de buurt is. Neem onder andere contact op met een professionele salon. Als uw kapper nieuw of relatief onbekend is, kent hij/zij misschien iemand die een professionele kapper is en kan hij u een nieuwe aanraden. Vraag uw vrienden en collega's die al klant zijn, of u kent de naam van uw stylist, om bij de naam te komen.

Het vinden van de beste haarsnit en haarstyling is niet de beste manier om de meeste mensen die je kent te gebruiken.