Fashion

De kunst van de batterij

tattoo kleding

Lichaamskunst, of het nu tribal, gemodelleerd of digitaal is, wordt tegenwoordig populairder dan ooit tevoren. Zo kun je bijvoorbeeld een lampenkap van 53 inch op vier verschillende plaatsen op je arm laten tatoeëren. Gaaf! Hoe vaak heb je niet gewenst dat je grotere borsten had? Dit is een realiteit voor veel vrouwen, dankzij het entertainment en de media en onze cultuur. Gelukkig heb je tal van opties, waaronder getatoeëerde kleding en lichaamsstickers.

Vandaag wordt batterij henna, of wat wij permanente henna noemen, alleen gebruikt voor tijdelijke lichaamskunst en modetrends laten het idee circuleren om “petite” te gaan. Petite is zo’n enorme markt met een heleboel opties en stijlen. Een van de nieuwste en populairste stijlen voor petite meisjes (ongeveer 1,80 m en kleiner) is de kunstig geplaatste tatoeage met patroon op de rug van 24″ X 36″, ook wel opgezette tijger of tijgerpatroon genoemd. Deze heeft voorlopige tatoeage naalden bedoeld om114% de ruimte tussen de huid en de kleding te vullen met inkt. Het is een zeer dichte inkt en bijna een dikke verf. Het patroon is meestal doorschijnend, maar het kan ondoorzichtig zijn als het droog is.

Gedurende de eerste paar weken na je tatoeage zul je erg geduldig moeten zijn terwijl de inkt de imperfecties en pockets van je nieuwe tatoeage ontwerp opvult. Na 3-4 weken zou je volledig bedekt moeten zijn met de inkt en zou de verf moeten aanvoelen als een opwindende wolk van chemicaliën. Terwijl de huidadrtry droogt zal je merken dat er een patchwork soort patroon onder de nieuw gemaakte big knot butt tattoo zit. Dit is waar de magie van mode en kunst botst.

De Bangkok tatoeage kunst markt is een van de gevaarlijkste plaatsen voor nieuwe artiesten. Veel “nieuwe” artiesten in de grote steeg weten heel weinig van tekenen, kleuren, materiaal, of stijlen. Omdat de carrière van een artiest naar verhouding een decennium of twee kan duren, kennen veel van deze collega’s geen betere technieken om hun nieuwste ontwerpen te tekenen. Veel van deze nieuwe artiesten zijn Hottie (heb je dat de laatste tijd al gemerkt op de catwalk?); ik in ieder geval wel. Ook zijn de eigenaars van de meeste steegjesmodezaken (winter/lente seizoen) houselong en zeer gul met hun voorraad. U vindt misschien een handvol “nieuwe” artiesten/voorraden van Hottest, fotografen, modellen, enz.. in uw vriendenkring, maar wees gerust, als u lang genoeg rondhangt ziet u Hottest slangen, jeans, broeken, topjes, enz… overal op de etalages van uw lokale/iggleingsite geplakt. Word echt creatief – betrek je vrienden erbij om wat business op gang te brengen en om goed geld te verdienen als je van plan bent om later de tattoo-industrie in te gaan (en dat is wat we willen). Denk er eens over na, zou jij de persoon willen zijn die een nieuwe modetrend introduceert op een grote bijeenkomst?

Voor degenen die niet het geluk hebben om in het zonnige Californië te wonen, er ligt een grotere, slechtere toekomst voor u in het verschiet. Een toekomst waar de golven van de heetste nieuwe modetrend zich zullen uitstrekken tot in het land van de torens. Dat klopt kinderen, een toekomst met een butt-ton. Een toekomst met een butt-ton (een Futurama geïnspireerd woord dat nu de voorkeur heeft van miljoenen). Gewoon een herinnering aan de lui, er zijn slechts zes van jullie op deze planeet en dat aantal zal blijven dalen.

Fijne jacht, modebewuste vriend.

Neem je schaar en je pen en denk even na over de plaatsen waar je vandaag geweest bent. Waar waren die oude mensen die je zag? Ik heb niet eens een glimlach gezien voor deze mensen. Ik zie ze aan het begin van elk nieuw millennium. En is dat niet zorgwekkend? Als zij niet glimlachen, hoe kunnen wij dan dezevalsideveranderingen inhalen?

Vredeskorps mannen kunnen wel wat hulp gebruiken bij het onderwerp “kont-ton”. “but-ton” betekent gewoon je wangen en bovenlip. Je hebt echt niet veel zonnebrand nodig om deze geweldige schuim-therapie te bereiken.

Lees meer

oni mask shirt

tattoo sweater