Fashion

De ultieme multifunctionele beha

Beugelloze BH

Ik moet beginnen met te zeggen dat ik zelf een beugel-bh draag. Na heel wat merken te hebben uitgeprobeerd, koos ik voor de beste – Underworks. Het product geeft zoals verwacht de perfecte vorm – eenvoud dus was ik bezorgd over de duurzaamheid? Helemaal niet, want ze zijn gemaakt van de beste kwaliteit stof. Ik heb het product uitgeprobeerd en kan categorisch zeggen dat het goed gemaakt is. Stevig en toch comfortabel… dit is echt het perfecte product om dagelijks te dragen. Ik gebruik het product nu al meer dan 4 jaar en heb er sindsdien altijd baat bij gehad. Noem me een zeurpiet (met mijn onophoudelijke zeurende man) maar dit is de ultieme multifunctionele beha. Hij houdt niet alleen je borsten stevig, maar dient ook als ondersteunend kledingstuk, alleen gaat dat gepaard met veel plezier en funk. Enkele van de merken die ik heb geprobeerd zijn The Thiels, Be Delicious, No Bra Girl, Reception, Everyday Girl, Teatern, The Laundry om er maar een paar te noemen.

The Thiels zijn een Australisch merk dat begin 2010 vanuit Sydney arriveerde. De eigenaar Paulineokers zette het bedrijf op de modekaart door de introductie van de prachtige lange lijn van delicate en vrouwelijke jurken. Dit merk is uitzonderlijk en uniek omdat hun kledingstukken geïnspireerd zijn op de levendige stadsstranden vanavourite Australisch blijven worden. De Beugelloze BHs daar zijn het beste!

Het edgy en progressieve dynamische merk omvat alle aspecten van kleding, van jurken, T-shirts, kapsels tot schoeisel en bruidsaccessoires. De authenticiteit in hun merk ligt in de hoge kwaliteit stoffen en de exclusieve reeks van originele collecties die seizoen na seizoen worden bijgewerkt met zorgvuldig gekozen stijlen.

Be Delicious werd vijf jaar geleden opgestart door Michellearis. Het merk draait zoals de naam al doet vermoeden meer om de drank dan om de kleding. Met bagage en bier in de hand zijn de meiden in voor de kleurrijke kleding en halternek-topjes die zowel in de clubs als in de modeshows op hun plaats zijn.

No Bra Girl is, zoals de naam al zegt, trouw aan het concept dat een beha uitsluitend een modeartikel is, maar het gaat ook om comfort. Het is een uitloper van ASOS.com. De eigenaar is een 17-jarig meisje uit Sydney genaamd Dean die alle kleding van het merk ontwerpt, in feite ontwerpt zij alle kleding die op ASOS.com wordt verkocht. Ze ontwerpt prachtig, prachtig en gaat prat op originaliteit en creativiteit. De kleding is voor vrouwen die door middel van hun kleding uitdrukking willen geven aan een individuele stijl en individuele smaak.

Receptie is een mode boetiek 21 in het binnen westen van Sydney. Het is een geweldige plek om rond te hangen voor degenen die houden van kleding. De winkel is eigenzinnig en laid back als Sydney winkels zijn, maar op een relaxte manier. Er zijn tal van mode trends om uit te kiezen in de winkel.

Jurken zijn erg populair in de collectie van het label. De collectie bevat alle soorten kledingstukken, van haltertophemden tot jumpsuits. Veel van de jurken zijn bedrukt en felgekleurd. Al met al is het eindresultaat trendy maar individueel.

lees meer