Fashion

Het belang van Stone Island

Stone island Groningen

De belangrijkste mantra van het merk is om achterover te leunen en zichzelf te repliceren. Dit is wat hun beha’s doen. Tegelijkertijd besteden ze veel zorg aan het verdelen van de juiste maat van deze bh’s aan al hun klanten. De bh’s hebben de neiging om 44 procent van de ondervraagde vrouwen te passen. Dit betekent dat veel vrouwen hun bh’s dragen. Vrouwen vinden dit heel goed. Het betekent dat je ook een kleine test moet doen voordat je er een koopt. Je wilt weten of je borsten dit aankunnen. Het is de moeite waard om te kijken of je borsten uitlopen of uitsteken.

Stone Island doet veel onderzoek bij het kiezen van materialen en vindt de materialen die het langst meegaan. Katoen heeft bewezen het beste te zijn voor de meeste van hun beha’s. Ze weten dat de meeste katoenen bh’s in geen tijd versleten zijn. Er zijn er echter die eeuwig zullen meegaan. Minerale bh’s zijn ook goed omdat ze de vorm beter vasthouden. Veel vroegere cirkel-bh’s zaten zo los dat ze voortdurend naar beneden vielen. Ze moeten strakker zitten om enige houvast te krijgen.

Stone Island zorgt ervoor dat ze niet opvallen. Onder hun beha’s bevindt zich de beha van de president van het bedrijf. Alle Stone Island-bh’s worden verzonden in een goed gevoerde doos. Ze hebben ook een klein rood-wit verpakkingszakje. Met al hun boetieks over de hele wereld, hebben ze klanten meer dan 300 miljoen beha’s geserveerd. De meeste van deze beha’s zijn van het walk-in-clothing type. Ze zijn ook betaalbaar. Stone Island positioneert zich als het beste bedrijf zowel op het gebied van kwaliteit als prijs.

Wat hen zo interessant maakt, is dat hun bh’s echt voor iedereen zijn. Ze dwingen je niet te denken dat alleen vrouwen met een bepaalde maat een beha met bandjes zouden moeten hebben. Elke vrouw draagt een beha, zelfs zij die geen plus size hebben. Met hun bh’s kunt u het soort bh bezitten dat het beste bij u en uw lichaam past.

Tegelijk zorgen ze ervoor dat ze iets doen voor het milieu. Omdat ze van zoveel organisch materiaal worden gemaakt en de verwerking zo efficiƫnt gebeurt om het milieu zo min mogelijk schade toe te brengen, wordt de natuurlijke kleurstof in het spoelwater gedaan nadat de beha is gewassen. Dan is hij alleen nog maar bruisend sterk en ordes van grootte beter dan de plaatselijke kleurstoffen.

Op elk moment hoeft u zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van een beha, zowel op het web als in hun winkel in de buurt. Stone Island heeft beha’s voor elke vrouw. Elke vorm en maat, van de allerkleinsten tot de meest actieve. Hun website heeft een virtuele winkel van waaruit u alle Stone Island-producten kunt bestellen en aan huis laten leveren. Natuurlijk, als uw promo een bepaalde korting heeft, wordt een Stone Island product slechts een klik verwijderd.

Op dit moment maakt Stone Island een nieuw product bekend door een nieuwe stijl onder de aandacht te brengen. Zij wachten niet tot de nieuwe stijl gelanceerd is en gaan dan terug naar de vorige. Hun hele strategie bestaat erin eerst een aantrekkelijk product te vinden en er dan, wanneer het gelanceerd is, voor te zorgen dat het de nieuwe stijl heeft. Op deze manier zorgen zij voor een betere klantervaring voor al hun klanten.

lees meer