Fashion

Het Partij Concept Plan

Duurzame dameskleding

Pyjama party:

Meestal houdt je kantoor een pyjamafeestje in het weekend. Misschien is er ook een feest op uw kantoor, bij uw vriend thuis. Je wilt het feest bijwonen, maar je weet niet wat je aan moet trekken. De Party Concept Plan collectie is een geweldige oplossing voor uw probleem. Deze collectie heeft een grote verscheidenheid van mooie partij jurken voor een pyjama party. We hebben een verscheidenheid van zijden tops, cami tops, koord tops, en sexy tankini’s die zeker zou maken u het middelpunt van de attractie van het feest.

Zijden topjes: Deze damestops zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van zijden stoffen en in het oog springende kleuren zoals zwart, kastanjebruin en crème. U kunt kopen tops zowel door de basistypen en ook door de halter en strapless types. U kunt mixen en matchen de topjes met broeken of jeans / broek. Deze topjes kunnen worden gekocht voor een bijdragende partij van uw bedrijf of voor partijen ten behoeve van een liefdadigheidsorganisatie.

Cami tops: Dit zijn sexy tankini jurkjes die dankzij de Nylon / Lycra mix, geeft je de comfortabele pasvorm die sexy is, terwijl Hotter dat het pronkt met de grenzeloos sexy stijl van je vrouwelijkheid. Deze zijn veel comfortabeler dan een gewone tank top. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren zoals roze, zwart, blauw en rood; en natuurlijk, verschillende patronen zoals strepen en polka dots. Cami tops kunnen ook als topjes worden gekocht!

Tankini’s: Ze zijn een ander soort tanktop die lijkt op een hemdje. Er is een basisverschil tussen een tankini en een hemdje. Camisole tops lijken op V-vormige zwemjurken, terwijl tankini’s zijn gewoon aan de randen van de duurzame dameskleding als een camisole. Voor meer details hierover, zie de aanwijzingen aan het eind van dit artikel.

Andere collecties bij Angelic – Fashion First Online zijn onder andere:

BabyLegs: BabyLegs zijn onthullende uitsnijdingen die uw kleine lieveling graag zal dragen in de speeltuin. Ze zijn er in verschillende kleuren en stoffen. Het onderste deel van de BabyLegs is doorschijnend met een langer been – waardoor je liefje zich net zo lief voelt als een engeltje.

Cutey Candy: Cutey Candy is een collectie van camisole tops die zoete naden kant verleidelijk voor uw liefje hebben. Uw meisje zal houden van hun pr tekstuele berichten met inbegrip van “Hebben sommige Candy” en “Ik zou gaan voor een tweede plak”. De kleuren in deze collectie zijn oogverblindend en zal een andere sprankelende touch te brengen aan uw incarnatie.

Lees meer

Duurzame dameskleding