General

Pedicure

Onze eerste ervaring in deze professionele behandelingscentra was zeer bevredigend. De doorgewinterde nageltechnici en ik waren zeer tevreden over de afwerking, waardoor ik mijn teennagels in enkele seconden kon blootleggen, terwijl het normaal een half uur kan duren voor de nagels droog zijn na de eerste sessie.

We hebben wat onderzoek gedaan, waaruit bleek dat teennagels veel zachter, gladder en sterker zijn dan de huid eromheen. Ook blijkt dat de sensatie van zachte nagels tegen de huid ook een plezierige is. Daarom zijn teennagels waarschijnlijk zachter en veiliger om te gebruiken. Teennagels worden regelmatig blootgesteld aan chemische knieën, striemen, en kleine schurende apparaten. Daarom is het essentieel om ze van tijd tot tijd schoon te maken, zodat ze er gezond en glad blijven uitzien.

Medische pedicure

Trakteer uw nagels op een pedicurebehandeling, die samen met onze handgemaakte pedicuretools zal leiden tot zachtere en gezondere nagels.

Aan de andere kant is het essentieel om uw nagels zeer goed te verzorgen om te voorkomen dat ze beschadigd raken of om elke vorm van infectie die kan optreden te verwijderen. Daarom bieden wij onze klanten een nagelverzorgingskit aan die bestaat uit een nagelvijl, nagelversterkende arthritis crème, verzorgingsstick voor nagelriemen en -punten, en een droogtrommel. Pas op – vroeger een koningin, nu meer een jonkvrouw!

Verminder het gebruik van de droger; hang nooit nagelvijlen op, maar gebruik ze als make-up garnering en accessoires. Wij zorgen er ook voor dat onze klanten regelmatig bewegen. Zoals iedereen weet is het een feit dat gezondheid kostbaar is. Daarom zorgen wij ervoor dat u niet alleen goed behandeld wordt, maar ook een gezonde levensstijl aanhoudt – wat vermoeidheid, pijnen, rugpijn, uitslag, ademhalingsmoeilijkheden of beschadigde gewrichten zou voorkomen.

Een van de belangrijkste manieren om er goed uit te zien is door uzelf een intensieve nagelriem- en nagelverzorging te geven. Niet alleen ziet u er dan uit als een superster, uw huid is ook veiliger en ziet er beter uit.

Wees voorzichtig, als u vermoedt dat uw nageltechnieker iets niet in de haak heeft, vermoed dan het ergste en vraag onmiddellijk medische hulp. Gebruik nooit telefoons of camera's, vooral geen plastic of metalen telefoons, om foto's van uw tenen te maken.

Als uw nagel stylist u heeft genaaid, of op een of andere manier in staat was om uw werk grondig te doen, kunt u er zeker van zijn dat er talrijke klachten zijn in de online gemeenschap, vooral op het werk, en op andere plaatsen waar nagel stylisten zich niet overgeven aan een eerlijk proces. Heb je bijvoorbeeld al gehoord van klachten over slechte kwaliteit verpleegsterskleding, waarin rode vingernagels, puistjes en lelijk uitziende nagelriemen verdacht veel te zien zijn voor de hele wereld?

Wij nemen de zorgen van onze klanten zeer serieus. Ten eerste zijn er in het Verenigd Koninkrijk strenge regels voor de tewerkstelling van nagelstylisten. Gezien uw bezorgdheid is het veilig om dit als een apart beroep te beschouwen. Elke werkgever die zijn werknemers op deze manier behandelt, is ongeschikt voor zijn taak en kan zijn bedrijf niet uitoefenen. Maar al te vaak zijn het de grotere bedrijven die het niet zo nauw nemen met de gezondheid van hun werknemers. Dit zal nooit aanvaardbaar zijn.

Er moet ook rekening worden gehouden met het feit dat een nagelstyliste onvoldoende deskundig is op het gebied van nagelontspanning. Goed-succesvolle bedrijven zijn meestal degenen die zijn up-to-the-minute in een mum van tijd. Dit is nergens minder gezegd. Elk bedrijf dat dit soort improvisatie blijft beoefenen zal uiteindelijk de teleurstelling van mevrouw Juli ontmoeten. Wat gebeurt er als een nagel tech afwezig is voor zelfs een enkele dag van de nagels; Ik bedoel wie kan gewoon gaan zitten en zeggen dat het gebeurt, nou het doet. Dus als het ooit gebeurt, is het beter om meer dan gelukkig te zijn om manicure en pedicure op uw gemak te dragen. Op die manier kun je zowel tegen de klanten als tegen jezelf zeggen: blauwe hemel gegarandeerd!

Als u een van deze banen beschikbaar bent, weet u nu wat u moet doen om uw vaardigheden te verbeteren, uw portfolio te vergroten en meer geld te verdienen. Zelfs als je volledig vertrouwen in deze carrière is het belangrijk voor u om wat onderzoek te doen. Aangezien je minstens een paar jaar in deze sector zult werken, is het een goed idee om functieprofielen te lezen in plaatselijke kranten, in modetijdschriften en op het net voor algemene feedback van klanten. Probeer op het web te komen en kijk meteen naar recensies van klanten en zie wat ze te zeggen hebben.