Fashion

Wat is de grootste verandering die je in schoenen hebt?

Schoenenwinkel Veenendaal

geïnterviewd in Veenendaal op voorwaarde van anonimiteit.

Wat is de grootste verandering die je in schoeisel hebt gezien sinds je Australië verliet?

Zowel dames- als herenschoenen in het algemeen zijn heel anders dan wat ik zes jaar geleden kende. Waar ik vroeger de keuze had uit een zeer beperkt aantal stijlen en een beperkt aantal prijsklassen, kom ik nu een verscheidenheid aan schoenen tegen die variëren van zeer duur tot gewoon goedkoop. Bovendien variëren de maten van de smalste tot de breedste.

Hoe kies je schoenen uit? Welke schoenenwinkels bezoekt u en hoe kiest u schoenen uit?

Het is voor mij een echte bingo als ik online schoenenwinkels bezoek. Ik denk dat het een beetje contra-intuïtief is, maar mijn aanpak is: loop de schoenen uit en pas ze dan aan. Noteer de eerste indrukken. Dingen die ik leuk vind; dingen die ik niet leuk vind. Heb ik smalle voeten? Wat is de algemene omgeving van de winkel? Is het een hiphop-gebied of is het een plaats van aanbidding? Bijvoorbeeld, is de omgeving somber en conservatief? Hoe vaak bezoeken mensen deze winkel? Je kunt een idee krijgen door te kijken hoe vaak de parkeerplaats vol is?

Toen ik dit eenmaal vergeleek met autorijden, besefte ik dat het eigenlijk erger was om in een auto te rijden dan in een winkel. de muziek automatisch af te stemmen om de verwarming hoger te zetten. Vermijd de oudere mensen; ze kunnen behulpzaam zijn; negeer de jonge kinderen; ze kunnen luidruchtig zijn.

Kan ik schoenen vinden die edgy en cool zijn?

Een beetje beperkt hier, maar een leuk gebied om te verkennen. Ik heb wat oudere vriendinnen die ik adoreer om hun schoenen, maar ik krijg geen speciale behandeling. Mijn vriendinnen en ik delen een passie voor winkelen, dus een gemeenschappelijk doel voor ons is om te proberen elkaar te helpen bij het vinden van leuke schoenen. edgy of funky? slang woorden gebruikt? Lees verder.

Is er een gebied in het land waar je niet gepakt wilde worden?

Melbourne, Sydney, Bendigo, Gold Coast, waar dan ook.

Je zei, voordat je de schoenen zag, dat ik geen enkele plaats in Australië kon bedenken waar ik nog niet geweest was. Is dat waar?

Ja, absoluut. Daarom ben ik deze blog begonnen. Anders was ik naar elke winkel aan de oostkust geweest, of had ik reisgeld om naar elke winkel te gaan.

Als je over de hele wereld schoenen kon kopen, waar zou je dan het liefst wonen – Australië of Groot-Brittannië?

Ik woon in Australië, en ik zou shoecart kiezen.

Waarom denk je dat er zo’n enorme toename is van online schoenen kopen? Vooral omdat je ze niet fysiek kunt passen.

Sebago schoenen zijn afkomstig uit Australië. Zij waren het eerste echte wereldwijde schoenenbedrijf.

Van een bedrijf dat kwaliteit werklaarzen produceerde, naar schoenen die iedereen zich kon veroorloven.

In die tijd was het de best verkopende schoen ter wereld.

Ook al waren ze oorspronkelijk gericht op een premium klant. Ze hebben met succes het denken van schoenkopers veranderd en Koiwer is sindsdien overgestapt op een meer generiek ogend schoenmerk, dat Dress casual shoes heet. En kreeg een enorme fan aanhang.

Het verkeer naar hun website is omhoog geschoten omdat e-commerce groeide tot een all time high van Alexa 73.000 (owers), dat is 6 keer het vorige hoogtepunt.

Dus om de oorspronkelijke vraag te beantwoorden: ik zou ervoor kiezen om in Australië te gaan wonen, om het simpele feit dat er veel meer te kiezen valt.